Afdrukken
Hits: 2348

Avast! 4 Home Editie is een volledig functioneel antivirus pakket uitsluitend voor niet commerciele thuisgebruikers. Als aan deze voorwaarde wordt voldaan kunt u de Home versie gratis gebruiken.

Wij zijn van mening dat het mogelijk is wereldwijde virusinfecties te vermijden door een goede preventie; veel computergebruikers kunnen en/of willen niet betalen voor antivirus software, vandaar dat wij de Home versie gratis aanbieden.

Bedrijven en Instellingen (ook de niet commerciele) mogen de avast! Home editie NIET gebruiken. Wij hanteren daarentegen wel speciale kortingen voor non-profit, liefdadigheids, onderwijs, zorg en overheidsinstellingen op de volledige avast! productlijn. klik hier voor meer informatie

Klik hier om avast! Home Edition te downloaden.

Na downloaden moet u registreren voor 1 jaar GRATIS gebruik van avast! Home edition. Na het eerste jaar kunt weer gewoon opnieuw registreren voor nog een jaar gratis gebruik van de software. (klik op onderstaande link en vulĂ‚ emailadres en persoonsgegevens in, de licentiecode wordt per mail toegestuurd)

Klik hier om uw versie van avast! Home Edition gratis te registreren

Onderstaande link geeft toegang tot een instructie filmpje over hoe men een avast! Home Edtie licentie kan installeren. Helaas is dit filmpje in de engelse taal, maar is toch heel goed te volgen. wij hopen u dit filmpje binnenkort in het nederlands aan te kunnen bieden.