In dit artikel wordt beschreven hoe u in- of uitschakelen van de CTRL + ALT + DELETE voor aanmelden in Windows XP, Windows Vista en Windows 7.

U kunt gebruikers verplichten op CTRL + ALT + DELETE voordat u zich aanmeldt bij een Windows XP- computer, een Windows Vista-computer of een Windows 7-computer, of u kunt deze eis voor een snellere aanmeldingsproces te elimineren. Merk op dat u moet zijn aangemeld met beheerdersrechten om deze taak uit te voeren.

Voor Windows XP, volgt u deze stappen:

  1. Meld u bij de computer aan als beheerder.
  2. Klik op Start , klik op Configuratiescherm en dubbelklik vervolgens op Gebruikersaccounts .
  3. Klik op De manier waarop gebruikers zich aan- en afmelden .
  4. Klik om het selecteren Het welkomstvenster gebruiken selectievakje in als u wilt dat de CTRL + ALT + DELETE te schakelen.
  5. Klik op Start , klik op Uitvoeren , typ control userpasswords2 , en druk op ENTER. Opmerking U kunt het volgende dialoogvenster te ontvangen: Je moet lid zijn van de groep Administrators op deze computer naar Gebruikersaccounts te openen zijn. U bent aangemeld als gebruikersnaam en dit account is geen lid van de groep Administrators. In deze toestand, bent u verplicht om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren wanneer het systeem vraagt ​​het dialoogvenster om de gebruikersnaam en het wachtwoord van de typen beheerder van de computer.
  6. Klik op de Geavanceerd tab.
  7. In de logon Secure sectie, schakelt u het selectievakje Gebruikers moeten op Ctrl + Alt + Delete in als u wilt dat de CTRL + ALT + DELETE te schakelen.

Voor Windows Vista en Windows 7 als volgt te werk:

  1. Klik op Start , typ control userpasswords2 , in het zoeken vak en druk op ENTER. Opmerking U bent verplicht om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren wanneer het systeem vraagt ​​het dialoogvenster om de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder van de computer te typen.
  2. Klik op de Geavanceerd tab.
  3. In de logon Secure sectie, schakelt u het selectievakje Gebruikers moeten op Ctrl + Alt + Delete in als u wilt dat de CTRL + ALT + DELETE te schakelen.

Opmerking Als de Geavanceerde tabblad niet beschikbaar is, klikt u op Start , klik op Uitvoeren , typ control userpasswords2 en klik op OK .   De Geavanceerde tabblad is niet beschikbaar onder bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld, als je een beperkte gebruiker, de Geavanceerde tabblad is niet beschikbaar.