Bellen en gebeld worden met Zakelijk InternetPlusBellen gaat niet anders dan u nu gewend bent. U heeft alleen een pc en een gewone telefoon nodig. Uw pc hoeft niet aan te staan om te kunnen bellen,

tenzij u natuurlijk met uw computer wilt bellen.ISDN-telefoons, ISDN-faxapparatuur en ISDN-centrales zijn niet bruikbaar in combinatie met InternetPlusBellen.

KPN Experia Box is een kastje dat vlakbij uw huidige hoofdaansluiting wordt gemonteerd. Dit kan bijvoorbeeld in de meterkast zijn. Zodra de KPN Experia Box is gemonteerd en aangesloten, kunt u direct gebruik maken van InternetPlusBellen.
schema-internet-plus-bellen.jpg 

Met de KPN Experia Box kunt u op twee manieren verbinding krijgen met internet: via een netwerkkabel of draadloos. U kunt een USB-adapter bestellen om de pc draadloos op internet aan te sluiten via Wi-Fi.

Als uw computer al beschikt over Wi-Fi kunt u deze ook draadloos aansluiten op de KPN Experia Box. Via een netwerkkabel kunt u tenminste vier computers aansluiten op de KPN Experia Box. De KPN Experia Box krijgt u in bruikleen van KPN en kost u niets.