Downloads, selecteer een Link om deze te downloaden.

link Download Anydesk Helpdesk Software Maak op afstand verbinding met een computer, of die nu aan de andere kant op kantoor is of aan de andere kant van de wereld. AnyDesk zorgt voor veilige en betrouwbare externe desktopverbindingen voor zowel IT-professionals als thuis gebruikers.

link Download CClaener 5xx CCleaner is een gratis programma dat uw pc grondig onder handen neemt en allerlei ongewenste softwarerestjes en overbodige bestanden verwijdert. Niet alleen Windows wordt grondig schoongemaakt.  Een nieuwe 64-bit native exe speciaal ontworpen voor 64-bit systemen. Een nieuw station Wiper tool scherm onder de sectie Hulpmiddelen, die gebruikers toestaat om veilig wissen van de inhoud of vrije ruimte op een bepaald station. Verbeterde ondersteuning voor Google Chrome browser en Microsoft Edge.

link Download TeamViewer Met TeamViewer kun je je systeem op afstand laten bedienen door iemand anders, en dat van een ander bedienen. Het wachtwoord dat beide partijen moeten invoeren om dat veilig te kunnen doen, kun je natuurlijk wel telefonisch even uitwisselen TeamViewer Quick

link Download VLC media player VLC is een gratis en open source cross-platform multimediaspeler en -framework dat de meeste multimediabestanden en ook dvd's, audio-cd's, vcd's en verschilllende streaming-protocols afspeelt. De speler ondersteunt een groot aantal audio- en videocodecs en kent ondersteuning voor dvd's, vcd's en diverse streaming-protocollen. Ook kan het diverse imageformaten, zoals iso's en nrg's direct lezen.

link  Download Fastcommand 30 Er zijn diverse macroprogramma's die het mogelijk maken om dagelijkse taken te automatiseren. Eenvoudig in het gebruik zoals FastCommand. Dit programma maakt tal van functies toegankelijk vanuit een kleine werkbalk die u ergens op het bureaublad kunt plaatsen versie 3 is nu ook geschikt voor Windows 7, 8 en 10.

 

link Klassiek menu Start is een kloon van het oorspronkelijke startmenu, waar u in alle versies van Windows te vinden van 95 naar Vista. Het heeft een scala aan geavanceerde functies: Slepen en neerzetten om u te laten organiseren van uw applicaties; Opties voor favorieten show, uit te breiden Configuratiescherm, etc; Toont recent gebruikte documenten. Het aantal documenten weer te geven is aan te passen; Niet uitschakelen van de oorspronkelijke startmenu in Windows. U kan toegang krijgen door Shift + Klik op de startknop; Klik met de rechtermuisknop op een item in het menu te verwijderen, hernoemen, sorteren of andere taken uitvoeren; Beschikbaar voor 32 en 64-bits besturingssystemen; het is GRATIS.

link Windows Systeem Update Tool  Met de System Update Readiness Tool kunt u problemen oplossen waardoor updates en servicepacks van Windows mogelijk niet kunnen worden geïnstalleerd. Een update kan bijvoorbeeld mogelijk niet worden geïnstalleerd wanneer door een beschadigd systeembestand niet kan worden herkend welke Windows-versie op uw computer wordt uitgevoerd. Als u problemen ondervindt bij het installeren van een update of servicepack, kunt u de tool downloaden en installeren. De tool wordt automatisch uitgevoerd. Probeer vervolgens nogmaals de update of het servicepack te installeren.