Wanneer Word sporadisch crasht, is dat heel vervelend. Nog vervelender is het echter wanneer Word direct crasht bij het opstarten, waardoor het programma volledig onbruikbaar wordt. Zo'n crash kan worden veroorzaakt door een conflict in de instellingen.

Er is een manier ontdekt waardoor gebruikers van het verouderde Windows XP Service Pack 2, toch veiligheidsupdates kunnen installeren. Zo hoeven gebruikers hun systeem niet te upgraden naar een nieuwe versie om voldoende beveiligd te blijven.

Windows onthoudt hoe uw bureaublad eruit ziet. Denk hierbij aan de indeling en onderdelen die op het bureaublad staan. Wilt u voorkomen dat het bureaublad wordt aangepast door medegebruikers, dan kunt u het opslaan van de bureaubladinstellingen blokkeren.

Met Remote desktop, ook bekend als Verbinding met extern bureaublad en te vinden via Start, Alle programma's, Bureau-accessoires, Communicatie, Verbinding met extern bureaublad, kunt u verbinding maken met een andere computer.

Een verborgen beheermodus in Windows 7 maakt veel los bij enthousiastelingen. Van een 'SuperMode' is echter geenszins sprake en het gebruik ervan is voor eigen risico, reageert Microsoft.