Heb jij al tweestapsverificatie voor je Google-account ingeschakeld, zodat hackers niet meer genoeg hebben aan alleen je wachtwoord om in te breken? Nu dien je dit zelf nog te regelen, maar in de nabije toekomst schakelt Google de functie standaard in voor de meeste accounts. Dat zit zo.

Het Chinese telecombedrijf Huawei heeft onbeperkt toegang gehad tot de adres- en facturatiegegevens van miljoenen Telfort-klanten.

Microsoft heeft een derde patch uitgebracht voor aanhoudende printproblemen. Die begonnen voor sommige gebruikers enkele weken geleden en het bedrijf zat er bovenop, maar eerdere patches introduceerden op hun beurt weer nieuwe complicaties.

Microsoft wil het gebruik van de laatste grote update van Windows: 20H2 vergroten, Om deze reden is het bedrijf begonnen aan een nieuwe stap in het verspreidingsproces van het vernieuwingspakket van Windows 10.

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de maximale bestandsgrootte voor Microsoft 365-gebruikers zal worden verhoogd. Momenteel is het mogelijk om bestanden van maximaal 100 GB te uploaden in SharePoint, Teams en OneDrive. Deze limiet wordt nu verhoogd tot 250 GB.