HP heeft twee veiligheidslekken in een aantal van zijn printers gevonden, zo meldt het via een support-pagina. Door middel van een 'kwaadaardig aangepast' bestand naar een getroffen apparaat te sturen,

Vandaag de dag is het in 2012 geïntroduceerde ddr4 verreweg de meest gangbare versie voor nieuwe hardware. Toch zijn er bij mensen thuis ook nog genoeg systemen te vinden die van ddr3 gebruik maken,

Op de site van de Amerikaanse communicatiewaakhond FCC zijn foto's en specificaties verschenen van de aankomende Raspberry Pi 3. Op het rapport van de FCC blijkt de Raspberry Pi 3 voorzien te zijn van ingebouwde WiFi en Bluetooth.

De nieuwe usb3.1-standaard biedt hogere  snelheden dan we tot nu toe gewend waren van usb 3.0. Tegelijkertijd hebben de  bedrijven achter de populaire standaard een nieuwe stekker bedacht: usb Type-C  is niet alleen handig in gebruik, maar biedt ook verschillende nieuwe  mogelijkheden.

De form factor, oftewel de fysieke uitvoering van de SSD. Daarvan zijn er bij PCI-Express drie opties: een 2,5” drive, een M.2-module en een PCI-Express uitbreidingskaart. Van elk van die opties bestaan – om het lekker overzichtelijk te houden – weer varianten.