Het instellen van een nieuwe bureaubladachtergrond in Windows 10 is zo gepiept. Ben je uitgekeken op je huidige desktopafbeelding, laat je dan eens verrassen door het aanbod van Microsofts Bing Wallpaper-app.

In Windows 10 vind je al verschillende opties om het startmenu aan te passen, maar het houdt een keertje op. Wil je het echt bont maken, dan heb je hulp van buitenaf nodig. We bekijken software voor het instellen van een alternatief startmenu.

Meer dan 1.100 sites zijn voortaan niet meer in Internet Explorer te openen. Zodra je in deze verouderde browser de url invoert en op enter drukt, wordt automatisch de Edge-browser opgestart. Daarin wordt de desbetreffende site vervolgens geladen.

Volgens de maandelijkse steekproef van AdDuplex, maakt zo’n 1,7% van alle Windows 10-systemen momenteel gebruik van de October 2020 Update. De update, die langzaam wordt uitgerold door Microsoft, blijkt te kampen met driverproblemen.

Iedereen kent ze wel, de verschillende velden waar je uit kunt kiezen als je een e-mail stuurt. Maar waar komen de termen CC en BCC eigenlijk vandaan, en hoe gebruik je ze correct in verschillende situaties? We leggen je alles uit over de etiquette van e-mailen.